Restaurant Het Stadhuis

door | 28 jul 2019 | smaaklokaal

Naast het gemeentehuis vind je, heel toepasselijk, restaurant Het Stadhuis. Kees en Marianne Westveer zijn er in 2007 mee gestart en ongetwijfeld ben je er zelf ook al geweest. De hartelijkheid van Marianne en de voortreffelijke gerechten van Kees maken dat Oostburg een mooie topper in het horeca-aanbod heeft. 

Uniek

“Bij Het Stadhuis is er voor ieder wat te kiezen uit de uitgebreide kaart. Natuurlijk ontbreken de seizoensspecialiteiten niet en zal de liefhebber van vegetarisch ook blij worden”, vertellen Kees en Marianne. Het Stadhuis heeft zelfs, als enig restaurant in Zeeuws-Vlaanderen, het keurmerk van de Vegetariërsbond en is deelnemer aan de Vegetarische Restaurantweek. Kees: “Ik maak vers bereide gerechten en alle mogelijke diëten zijn bespreekbaar. En onze keuken is doorlopend geopend.” 

Tevreden gasten

De online beoordelingen liegen er ook niet om. Gasten prijzen de vriendelijke bediening, de gemoedelijke sfeer en de kwaliteit van de gerechten. En bij goed weer kun je lekker in de tuin op het terras gaan zitten. Dat klinkt als een goede tussenstop tijdens het winkelen of een mooie afsluiter van de dag met een diner!

“Het is fijn om zulke reacties van onze gasten te lezen of te horen. Daar doen we het voor! En dat doen we natuurlijk niet alleen. Samen met ons team doen we iedere keer enorm ons best om gasten een fijn moment bij restaurant Het Stadhuis te laten beleven met de beste gerechten.” 

Uitgebreid aanbod in Oostburg

Kees en Marianne ondernemen hier met veel plezier. “Oostburg heeft zoveel te bieden. Veel verschillende winkels, vier supermarkten, een gevarieerd horeca-aanbod. En we hebben een regiofunctie dankzij onder andere het ziekenhuis, de middelbare school en de bibliotheek. Vergeet ook niet het Ledeltheater, met een mooi aanbod van artiesten en films.” Oostburg is een stad om trots op te zijn, vinden Kees en Marianne.

Contact info

Restaurant Het Stadhuis

Zuidzandsestraat 7 OOSTBURG

0117-450402

Bezoek website

info@hetstadhuisoostburg.nl

Fotografie: Joyce Caboor