Strand Ruig in Cadzand

door | 28 jul 2022 | Cadzand, Gemeente Sluis, smaaklokaal

Eet en drink lokaal in Zeeuws-Vlaanderen! 

Strand Ruig

Verscholen tussen de duinen aan de rand van Cadzand-Bad ligt strandrestaurant Strand Ruig. Met een schitterend uitzicht op het strand, de zee en de duinen kom je meteen tot rust. Strand Ruig gaat voor een totaalbeleving van een eerlijke, lokale keuken, smaakvolle aperitieven en lekkere wijnen. Op de kaart vind je heerlijke gerechten zoals huisgemaakte vissoep, surf & turf en salades, maar ook een echte onvervalste beachburger of vegetarische pasta.

Na het strandpaviljoen eerst een tijdlang als bedrijfsleider gerund te hebben, baat Freek de Feijter sinds een aantal jaar het kleinschalige, maar erg gezellige strandrestaurant uit. Samen met zijn team staat Freek voor een eerlijke, smaakvolle en lokale keuken met aandacht voor de seizoenen. De chef in de keuken kookt vol passie met Noordzeevis, mossels, garnalen, appels, aardappels en groenten uit de omliggende polders.

Beachlife

Door de ligging, aan de rand van Cadzand-Bad, direct aan duinovergang 12, is het strandrestaurant ook een uitstekende keuze voor een diner met familie, vrienden of collega’s. Samen genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen sfeer. Ruig heeft een kleine kaart, borrel en nagerechten kaart en een grote kaart met vis, vlees en vegetarische gerechten. Voor kinderen tot 12 jaar staan er speciale kindergerechten op de kaart.