Strandpaviljoen Puur

Dat wordt weer genieten bij Puur!

116

Hier is nagedacht over strandbeleving! Deze zomer kun je weer genieten bij Strandpaviljoen Puur in Groede. In oktober 2018 brandde het paviljoen volledig af. Gelukkig waren alle gasten en medewerkers veilig. Eigenaren Eric van Damme en Frank de Reu gingen snel aan de slag met een nieuw ontwerp, want wat is het strand van Groede nu zonder Strandpaviljoen Puur?

Combinatie oude paviljoen en strandslaaphuisjes

“In het nieuwe ontwerp hebben we gekozen voor een combinatie tussen het oude paviljoen en de strandslaaphuisjes ernaast. Grote raampartijen, een schuin dak en een ronding aan de duinzijde. Ook de panoramahuisjes hebben deze ronde achterkant, een ‘natuurlijke schelpvorm’. Het terras wordt een stuk groter en we krijgen er een prachtig loungegedeelte bij. In de loungekussens van Le Couchon kun je heerlijk genieten van je drankje, hapje én het mooie uitzicht op het strand en de zee”, legt Frank uit. 

Vis mag niet ontbreken!

En de menukaart? “Op een strandpaviljoen moet vis natuurlijk een speciale plek hebben. Je vindt lekkere visgerechten terug op onze nieuwe kaart, maar ook de vertrouwde gerechten waar onze gasten graag voor kiezen. We werken daarbij zoveel mogelijk met producten waarvan we weten dat ze uit de regio komen.”

Ook voor een snel bezoekje tijdens je wandeling of fietstocht kom je naar Puur. Even een rustmoment met een drankje en wat te eten op het terras. 

Strandpaviljoen PUUR

Strand Groede

Duinovergang 22, tegenover Strandcamping Groede

+(31) 117 37 66 71

info@strandpaviljoenpuur.nl

Dit vind je vast ook leuk: