Workshop Vierseizoenen Marketing

door | 18 apr 2024 | nieuws

In 2024 hebben we interessante workshops en demo’s voor ondernemers gepland. Of je nu een gepassioneerde streekproducent bent die zijn vaardigheden wil verfijnen, een horecaondernemer die op zoek is naar nieuwe inspiratie voor het menu, een versspecialist die zijn kennis wil uitbreiden, of als ondernemer wilt werken aan je zichtbaarheid; we gaan samen aan de slag tijdens boeiende workshops!

Onze eerste workshop stond vandaag op het programma. Samen met een groep ondernemers verdiepten we ons deze morgen samen met Franca van Nunen in het concept van ‘Vierseizoenen Marketing’.

De ochtend was veel te kort! Na een leuke kennismaking met koffie, thee en een lekker stuk taart van Groen Goud Biervliet gingen we aan de slag met de marketing aanpak voor een agrarisch bedrijf dat producten of diensten verkoopt (via de korte keten). Dat kan via evenementen op het erf, producten in een winkel of automaat of bijvoorbeeld de verhuur van een vergaderruimte. Bij al deze verkoopactiviteiten hoort een marketingplan dat makkelijk en leuk is om uit te voeren en past in je drukke agenda als ondernemer. Met de tips & tricks van Franca gaat dat vast lukken!

𝘔𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘯𝘬 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘒𝘢𝘯𝘴𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘬𝘰𝘳𝘵𝘦 𝘬𝘦𝘵𝘦𝘯𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘪𝘤𝘩𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘝𝘢𝘯 𝘌𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘌𝘳𝘧 𝘸𝘢𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘪𝘴 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘶𝘣𝘴𝘪𝘥𝘪𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦 𝘓𝘕𝘝 𝘦𝘯 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘱𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦𝘭𝘢𝘯𝘥𝘴𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨