Witte bonenpuree Ras el Hanout

door | 6 mei 2024 | recept

Koop lokaal je producten en ga hier lekker mee koken! We hebben de lekkerste recepten met streekproducten voor je op een rij gezet. Zet je koksmuts op en ga zelf aan de slag met de smaakmakers uit onze streek. Maak vandaag heerlijke cassoulet klaar van bonen met knoflook en laurier. Lees stap voor stap hoe je dit gerecht moet bereiden. Vergeet uiteraard het eindresultaat niet te delen op social media, dat vinden we leuk:)

Witte bonenpuree Ras el Hanout

Witte bonenpuree Ras el Hanout

Nog geen stemmen
Dit recept geprobeerd?Vermeld @kooplokaalzeeuwsvlaanderen!
Gang Bijgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blik witte bonen uitgelekt , 300 gram
  • 150 gram room
  • 5 gram Ras el Hanout of kerriepoeder
  • 2 gram zout
  • sap van 1 citroen

Bereidingswijze
 

  • Kook de room, specerijen en kruiden op en giet over de uitgelekte bonen.  
  • Mix glad met staafmixer of blender.  
  • breng op smaak met gemalen peper, zout en citroensap
  • Gebruik als dip bij flatbread of garnituur bij vis of lamsvlees.
Trefwoord vegetarisch