De geschiedenis van Fruithuisje Flikweert gaat terug naar de jaren 60, toen Jaap Flikweert begon met het telen van fruit. Geleidelijk aan breidde het bedrijf zich uit, mede dankzij de inzet van Jaaps vrouw, die begon met de verkoop van appels en peren in een bescheiden kraampje. In 2005 verloor de familie Flikweert hun moeder, maar in 2006 zette de volgende generatie met veel passie en toewijding het werk voort.

Wat begon als een kraampje is nu uitgegroeid tot een bloeiende groente- en fruitwinkel met lokale producten en op maat gemaakte cadeaupakketten. Bovendien heeft Fruithuisje Flikweert ook een gekoelde automaat, zodat klanten ook buiten openingstijden kunnen genieten van heerlijke sappen, appels en peren.

Lokale productie

Fruithuisje Flikweert verwelkomt een diverse doelgroep: van jong tot oud weet de winkel van Nadia en haar team te vinden. Er gaat niets boven de kwaliteit en versheid van de eigen productie. De appels en peren worden geteeld door Jakko, de broer van Nadia en schoonzus Patricia, waardoor de producten direct van het veld naar de winkel kunnen worden gebracht. Een bezoek aan Fruithuisje Flikweert is daarom ook niet compleet zonder het proeven van hun heerlijke appels!

Fruithuisje Flikweert

Marktstraat 8

4527 PA Aardenburg

https://fruithuisje.nl/

fruithuisje@gmail.com