Eet en drink lokaal in Zeeuws-Vlaanderen!
Restaurant ‘t Vissershuis ligt achter de dijk in Breskens, tegenover de vissershaven.
Bij Ingeborg Versprille en Martijn Kramer kun je terecht voor visgerechten en schelp- en schaaldieren, maar natuurlijk mag ook een mooi stukje vlees niet ontbreken. In de keuken werkt Martijn met dagverse producten. Vers gemaakt is hier het motto; de garnaalkroketten worden zelf gedraaid, fonds en sauzen zoals het hoort en natuurlijk verse frieten. Huisfavoriet is tarbot en die vind je dan ook zeker terug op de kaart wanneer het seizoen op zijn best is. Verder op de kaart staan nog meer Oosterscheldekreeft, zeetong, oesters, mossels, garnalen, krab, kreeft en nog veel meer lekkers uit de zee. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart met wijnen voor elk budget.
Restaurant
Het restaurant beschikt over 85 zitplaatsen, verdeeld over het restaurantgedeelte en de serre aan de voorkant. Aan de achterzijde bevindt zich een terras op het zuiden met 26 zitplaatsen. Dit terras is in de zomer van 2021 geheel overkapt met een inschuifbaar dak en rondom voorzien van ramen, die open en dicht kunnen. Van dit terras kun je makkelijk tot in oktober gebruik maken voor lunch en diner.