Frank Schout is het gezicht achter Brouwerij Rodanum Aardenburg. De fascinatie voor bier en eten heeft hij al sinds zijn jeugd. Om zich daar verder in te verdiepen, volgde Frank in het midden van het jaar ‘90 bij Syntra West Brugge de opleiding ‘traiteur’ met aansluitend de specialisatie ‘gastronomisch koken’. In diezelfde periode hield hij zich al bezig met bierbrouwen. Sinds 2015 mag hij zich dankzij de opleiding Zytholoog bierkenner noemen. Inmiddels heeft Frank al een aantal bieren op zijn naam staan: Tripel Jules, Saison Jane, Ipa Aquila en Quadrupel Centurio. Met de Tripel Jules viel hij in de prijzen op diverse bierwedstrijden. Zo won hij onder andere goud op de Dutch Beer Challenge van 2018. Koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen!

Wist je dat…?

… Frank ook een klein side step heeft gemaakt met het maken van paté bereid met zijn bieren? Zijn patés zijn te proeven bij diverse horecazaken of te koop bij delicatessenwinkels in West-Zeeuws-Vlaanderen. Ook geeft Frank bierproeverijen in zijn proeflokaal in Aardenburg of op locatie.