Piece of Cake Oostburg

door | 16 okt 2023 | smaaklokaal

De heerlijkste geuren komen je tegemoet bij de bakkerij van Bart Van de Velde en zijn vriendin Anniek. Hun zaak is niet meer weg te denken uit Eenhoornstad Oostburg. Voor mooie taarten en gebak ben je bij Piece of Cake aan het goede adres. 

Bakkerij in Oostburg

Bart werkte jaren vanuit huis, maar Piece of Cake groeide uit z’n jasje. Samen met zijn vriendin Anniek besloot hij zich te vestigen in Oostburg. “We hebben gekozen voor Oostburg vanwege de centrale ligging. Ideaal voor het uitleveren van onze producten, die we door heel West-Zeeuws-Vlaanderen bezorgen. Daarnaast zagen wij de ruimte voor en vraag naar een banketbakker in Oostburg.”

Wat Piece of Cake echt bijzonder maakt, is hun unieke aanpak. In tegenstelling tot traditionele bakkerijen, hebben Bart en Anniek ervoor gekozen om alles op bestelling te maken. Klanten kunnen eenvoudig hun lekkernijen bestellen via hun website www.pieceofcakeoostburg.nl of door te bellen naar 0630313305. Deze aanpak zorgt ervoor dat al hun producten dagvers worden bereid en geleverd aan hun klanten.

Alles vers

Consumenten, Bed en Breakfasts, horecazaken en delicatessenzaken weten Piece of Cake ook goed te vinden. Zelf je gebak maken is namelijk een bewerkelijk proces en Bart neemt graag de tijd voor een goed product. De samenwerking met lokale leveranciers zoals Flikweert voor appels, de Heerenhoeve voor zuivel, en Tinos voor vers fruit zijn van enorme waarde voor de versheid en smaak van hun producten. Deze ingrediënten worden gebruikt in de creaties van Bart, zoals appeltaartjes, gebak met vers fruit, en ontbijtpakketten met zuivel.

Piece of Cake is er trots op om al hun klanten te helpen bij het vinden van de perfecte taart, koffiekoeken, belegde broodjes of gebak op maat. Of het nu gaat om een verjaardagstaart, een traktatie op het werk, gebak voor bij de koffie, koffietafels, vergaderingen, of een andere speciale gelegenheid, Bart en Anniek staan voor ze klaar.

Persoonlijke favorieten

Als je je afvraagt van welke traktaties Bart en Anniek zelf het liefste genieten, dan zijn hier hun persoonlijke favorieten. Bart is enorm fan van zijn eigen creatie, het “Piece of Cake” schuimgebak. Dit knapperig gebakje combineert hazelnootschuim met een heerlijke vulling van mokka slagroom, zoute karamel en chocolade. Anniek kan niet genoeg krijgen van de chocolade ganache taart. Deze creatie is opgebouwd uit chocoladebiscuit gevuld met karamel slagroom en hazelnoot praline, overgoten met chocolade ganache en afgewerkt met vers fruit.

Bestellingen op maat

Hoewel je hun lekkernijen niet elke dag rechtstreeks in de bakkerij zelf kunt kopen, kun je ze op verschillende locaties vinden. Moio Beach, De Smickelaer, Restaurant Het Stadhuis, Zeeuwse Evenementen en Kapsalon Bella Fleur zijn enkele van de plaatsen waar je hun producten kunt vinden. Natuurlijk kun je altijd rechtstreeks via hun bakkerij bestellen voor de lekkerste en mooiste soorten taarten en gebak.

Genieten

Bij Piece of Cake vind je niet alleen heerlijke lekkernijen, maar ook een ware passie voor bakken en een toewijding aan kwaliteit. Op zondagochtend verwelkomen Bart en Anniek je graag in hun winkeltje in de bakkerij, waar je alles kunt halen voor een vers ontbijt, koffiekoeken, croissants, broodjes en eclairs. Genieten van de warme en gastvrije sfeer. Het is een perfecte gelegenheid om te proeven en te ontdekken wat Piece of Cake zo bijzonder maakt. 

Contactgegevens

Ondernemersweg 41, 4501 WD Oostburg
Telefoon: 0630313305
E-mail: pieceofcakeoostburg@gmail.com
Website: http://www.pieceofcakeoostburg.nl