Zeeuwse Bio Groente uit Waterlandkerkje

door | 23 jun 2022 | Gemeente Sluis, streekproducent, Waterlandkerkje

Koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen! 

Zeeuwse Bio Groente van Martha en Frans Dieleman is gevestigd in Waterlandkerkje, waar het echtpaar samen met hun zoons Joël en Matthijs biologische groenten in de volle grond kweken.

Al meer dan 30 jaar is Zeeuwse Bio Groente actief in verschillende takken van landbouw. Eerst boerden Martha en Frans gangbaar en vond je op hun boerderij ook koeien en varkens, maar sinds 2000 hebben ze zich helemaal toegelegd op biologisch geteelde groenten uit de volle grond. In de afgelopen jaren is Zeeuwse Bio Groente zich steeds meer gaan specialiseren in vollegronds groente als kolen en knolselderij. Op de boerderij staat een grote kas staan waarin ze zomergroenten kweken.

Wist je dat…?

… Zeeuwse Bio Groente hun verse producten ook deur aan deur bezorgt? Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Een biologisch groentepakket is iedere week te bestellen, maar ook de losse groenten zijn apart verkrijgbaar via de webshop. Op vrijdag kun je je bestelling in Waterlandkerkje tussen 13.00 en 18.00 uur afhalen. Bezorgingen aan huis worden in West-Zeeuws-Vlaanderen, Biervliet en Philippine op maandag gedaan. Andere dagen of plaatsen in overleg.

Zeeuwse bio groente

Gouden Polderdijk 3

4508 NV Waterlandkerkje

https://www.zeeuwsebiogroente.nl/