Versprille Croquettes in Breskens

door | 23 jun 2022 | Breskens, Gemeente Sluis, streekproducent

Koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen! 

Versprille Croquettes is een jong bedrijf waar je terecht kunt voor diverse ambachtelijke kroketten. Zelf had Michael nooit gedacht na de zeevaartschool een eigen bedrijf in kroketten te beginnen. Maar toen hij tijdens zijn vakantiewerk bij Beachhouse25 de kroketten zelf begon te maken, smaakte dat naar meer. Want ook andere horecazaken wisten zijn kroketten te waarderen. Het recept van de garnalenkroketten is een familiegeheim dat goed aanslaat!

Michael verwerkt (h)eerlijk verse ingrediënten van lokale ondernemers in zijn garnaalkroketten: garnalen uit Breskens, kaas uit Zeeuws-Vlaanderen, bloem van de molen van Cadzand en verse melk uit Oostburg. Voor de vleeskroketten gebruikt hij rundvlees van lokaal gefokte blauwwit runderen. De kwaliteit van de kroket ligt hoog, bouillons worden zelf getrokken en alle kroketten worden nog met de hand gedraaid.

Wist je dat…?

Michael ook verse voorgebakken kibbeling en visfilet van kabeljauw aanbiedt? Hiervoor werkt hij samen met Terence Zahn uit Cadzand. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de horeca. Zie je in West-Zeeuws-Vlaanderen Fish & Chips op de kaart? Grote kans dat de vis van Michael afkomstig is! In de zomer kun je van al dat lekkers proeven bij Michaels foodtruck, waarmee hij op diverse plaatsen en campings staat.